MIHIN SINÄ HALUAISIT PAKETTIMATKALLE KOTIMAASSA?

 

Kerro meille matkailumieltymyksistäsi ja minne haluaisit matkustaa pakettimatkalle kotimaassa?

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 3 kpl Uudenmaan Seuramatkojen matkalahjakortteja ja 5 kpl 50€ arvoisia matkaetukortteja kotimaan matkoille. Lisäksi arvomme 30 kpl pikkupalkintoja. Osallistu, vaikuta ja voita! Vastausaikaa 10.10.2020 asti.

Monivalintakysymyksiä on yhteensä 19, ja jokaiseen pitää valita jokin vaihtoehto. Voit valita yhden tai useamman sinulle sopivan vaihtoehdon. Mikäli valitset muu, mikä? Voit vastata siihen kirjallisesti vapaassa kentässä kohdassa 19.

Paina lopuksi lähetä!

Henkilötietoja ja tutkimusmateriaalia  käsitellään tietoturvallisuusohjeistusten mukaisesti. Nimi ja yhteystietoja käytetään vain arvonnassa, joka suoritetaan kaikkien vastanneiden kesken. Arvonnassa voittaneisiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Suurkiitokset osallistumisesta!

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

ARVONNAN SÄÄNNÖT

  1. Järjestäjä

Kampanjan (arvonnan) järjestää Uudenmaan Seuramatkat Oy (jäljempänä ”Järjestäjä”).

  1. Osallistuminen

Kampanja alkaa 26.9.2020 ja päättyy 10.10.2020. Voit osallistua kampanjaan täyttämällä nettisivuillamme www.uudenmaanseuramatkat.fi olevan kampanjalomakkeen. Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18-vuotta täyttäneet henkilöt. Kampanjaan voi osallistua vain kerran. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä tai virheestä osallistumisessa.

  1. Palkinnot ja niistä ilmoittaminen

Kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan mm.  3 x Uudenmaan Seuramatkojen oman tuotannon lahjakortti (arvo 100 €). Voittaja arvotaan ja julkistetaan 30.10.2020. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse tai puhelimitse.

Arvontaan osallistuminen on vastikkeetonta eikä edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

Mikäli voittaja ei vastaa yhteydenottoon 7 päivän kuluessa, voitto mitätöityy ja järjestäjällä on oikeus arpoa/valita uusi voittaja. Voittaja voi noutaa palkinnon järjestäjän toimistolta (Uudenmaankatu 5-9, 05800 Hyvinkää) tai se voidaan postittaa voittajalle. Järjestäjä maksaa normaalin postimaksun. Järjestäjä ei vastaa postituksessa hukkuneista palkinnoista eikä korvaa näitä.

  1. Oikeudet

Oikeudet kilpailuun liittyvään materiaaliin ja siihen liittyviin immateriaalioikeuksiin kuuluvat Järjestäjälle.

  1. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu osallistumisesta arvontaan, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

  1. Sääntöjen muuttaminen

Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.

  1. Muut ehdot

Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Järjestäjä ilmoittaa kampanjan markkinointikanavassa ja tällä sivulla (www.uudenmaanseuramatkat.fi), mikäli joudumme tekemään muutoksia kampanjaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kampanjan toteutukseen. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden tehdä kampanjaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.

Onnea arvontaan!