ulkoilumahdollisuuksia ja liikunnallista elämäntapaa matkailun avulla. Edut Suomen Ladun jäsenille Suomen Ladun ulkoilukumppanina olemme mukana edistämässä suomalaisten

-5% alennus kaikista yli kolmen päivän mittaisista matkoista

Uudenmaan Seuramatkat Oy on kotimainen, monipuolisia luonto- ja kulttuurimatkoja välittävä sekä tuottava, täyden palvelun matkatoimisto, matkanjärjestäjä ja tuottaja, jolla on jo yli 50 vuoden kokemus matkojen järjestämisestä kotimaahan ja ulkomaille bussilla, laivalla, junalla tai lentäen. Yritys on sitoutunut noudattamaan kestävän matkailun periaatteita toiminnassaan. Kotimaan tilausbussikuljetuksissa käytössämme on bussit, jotka kulkevat 100%  jätteestä valmistetulla polttoaineella. Meiltä myös junamatkapaketit. Kanssamme matkustat kestävämmin!

Suomen Ladun jäsenet saavat yli kolmen päivän mittaisista matkoistamme 5% alennuksen. Alennuksen saa ilmoittamalla oman jäsennumeronsa meille varauksen yhteydessä.

SUOSITTELEMME:

4.10.2021 Kolin Kansallispuisto & Vaarojen Valloitus, 4pv

4.10.2021 Bomban Karjalaiskylä ja Kolin Kansallismaisemat, 4pv

23.12.2021 Kolin Perinteinen Joulu

 

Kevätkaudella ja kesällä 2022 tulossa mm.:

Kansallispuistohyppelyt, eli kahden päivän luontomatkapaketit kuten mm. Teijon ja Saaristomeren kansallispuistot, Seitsemisen ja Helvetinjärven kansallispuistot, Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistot ja Päijänteen ja Repoveden kansallispuistot.

Kotimaan saaristoa, kulttuuria, tapahtumia ja luontomatkoja löytyy sivulta KOTIMAAN MATKAT

Uusia matkoja päivitetään syksyn ja talven 2021 aikana. Käy katsomassa kaikki tulevat matkat MATKAKALENTERISTAMME

Nähdään reissussa!

Olemme myös Metsähallituksen sopimuskumppani ja huolehdimme osaltamme matkailun kestävyyden edistämisestä Suomalaisissa kansallispuistoissa ja luontoalueilla. Metsähallituksen kumppanina Uudenmaan Seuramatkoilla on oikeus käyttää Metsähallituksen ylläpitämiä taukopaikkoja ja retkeilyreittejä palveluineen.

Räätälöimme myös ryhmäkohtaisia luontomatkapaketteja sekä ympäristöystävällisiä retkiä, matkoja, leirikouluja ja tilaisuuksia. Kysy tarjous!

Järjestämme ryhmille mahdollisuuden osallistua erilaisiin luonnon hyväksi tehtäviin vapaaehtoistöihin tai tuotamme yhteisyökumppaneittemme kanssa teille räätälöidyn ohjelman ja koko päivän paketin kuljetuksineen ja ruokailuineen. Esimerkiksi:

  • Haitallisten vieraslajien kitkeminen
  • Puiden istutus
  • Roskien keräilykierros
  • Luonnonsuojelukoulutus
  • Opastettu tutustuminen mehiläispesän toimintaan
  • Monenlaiset aiheeseen liittyvät ohjelmat, retket ja pidemmät matkat kauttamme

Ota yhteyttä tai tule käymään, niin katsotaan juuri teille sopivia vaihtoehtoja: info@uudenmaanseuramatkat.fi