30€ alennus kaikista yli kolmen päivän mittaisista matkoista

Uudenmaan Seuramatkat Oy on kotimainen, monipuolisia luonto- ja kulttuurimatkoja välittävä sekä tuottava täyden palvelun matkatoimisto & matkanjärjestäjä, jolla on jo yli 50 vuoden kokemus matkojen järjestämisestä kotimaahan ja ulkomaille bussilla, laivalla, junalla tai lentäen.

Kotimaan tilausbussikuljetukset ajamme laadukkailla autoilla, jotka kulkevat lähes päästöttömästi 100%  jätteestä valmistetulla polttoaineella. Järjestämme ryhmille myös junamatkapaketit tilauksesta. Olemme sitoutuneet noudattamaan kestävän matkailun periaatteita toiminnassamme, joten kanssamme matkustat kestävämmin!

Suomen Ladun jäsenille myönnämme yli kolmen päivän mittaisista matkoista 30€ alennuksen. Alennuksen saa ilmoittamalla oman jäsennumeronsa meille varauksen yhteydessä. Alennus on voimassa vuonna 2022 toteutettavien matkojen osalta.

NÄITÄ MATKOJA SUOSITTELEMME SUOMEN LADUN JÄSENILLE:

14.3.2022 Kuusamo, 6pv

21.3.2022 Saariselkä, 8pv

 

Kevätkaudella ja kesällä 2022 tulossa mm.:

Kansallispuistohyppelyt, eli kahden päivän luontomatkapaketit kuten mm. Teijon ja Saaristomeren kansallispuistot, Seitsemisen ja Helvetinjärven kansallispuistot, Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistot ja Päijänteen ja Repoveden kansallispuistot.

Kotimaan saaristoa, kulttuuria, tapahtumia ja luontomatkoja löytyy sivulta KOTIMAAN MATKAT

Uusia matkoja päivitetään jatkuvasti talven 2021-2022 aikana. Käy katsomassa kaikki tulevat matkat MATKAKALENTERISTAMME

Nähdään reissussa!

Olemme myös Metsähallituksen sopimuskumppani ja huolehdimme osaltamme matkailun kestävyyden edistämisestä Suomalaisissa kansallispuistoissa ja luontoalueilla. Metsähallituksen kumppanina Uudenmaan Seuramatkoilla on oikeus käyttää Metsähallituksen ylläpitämiä taukopaikkoja ja retkeilyreittejä palveluineen.

Räätälöimme myös ryhmäkohtaisia luontomatkapaketteja sekä ympäristöystävällisiä retkiä, matkoja, leirikouluja ja tilaisuuksia. Kysy tarjous!

Järjestämme ryhmille mahdollisuuden osallistua erilaisiin luonnon hyväksi tehtäviin vapaaehtoistöihin tai tuotamme yhteisyökumppaneittemme kanssa teille räätälöidyn ohjelman ja koko päivän paketin kuljetuksineen ja ruokailuineen. Esimerkiksi:

  • Haitallisten vieraslajien kitkeminen
  • Puiden istutus
  • Roskien keräilykierros
  • Luonnonsuojelukoulutus
  • Opastettu tutustuminen mehiläispesän toimintaan
  • Monenlaiset aiheeseen liittyvät ohjelmat, retket ja pidemmät matkat kauttamme

Ota yhteyttä tai tule käymään, niin katsotaan juuri teille sopivia vaihtoehtoja: info@uudenmaanseuramatkat.fi