Ehdota uuden uutta matkakohdetta ohjelmineen kotimaassa ja voita paikka matkalle veloituksetta!

Mikäli ehdottamastasi kohteesta, majoituksesta ja ohjelmasta tuotetaan Uudenmaan Seuramatkoilla matkapaketti vuodelle 2024 ja matkalle saadaan myytyä riittävästi lähtijöitä, eli se päästään toteuttamaan, pääset itse lähtemään mukaan matkalle veloituksetta.

Palkintomatkan voi voittaa vain yksi henkilö. Mikäli useamman henkilön ehdottama uusi matkapaketti toteutuu vuonna 2024, ratkotaan matkan voittaja arpomalla.

Matkan voittaja majoittuu jaetussa kahden hengen huoneessa. Mikäli haluaa majoittua matkalla omassa huoneessa, tulee siitä maksaa tällöin yhden hengen huonelisä.

Kilpailu on avoinna lokakuun 2023 loppuun.

Kilpailuun osallistutaan vastaamalla alla oleviin kysymyksiin. Muista myös täyttää nimesi ja sähköpostiosoitteesi, koska voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostitse.

Onnea kilpailuun!

    Suunnittelemme, ideoimme ja tuotamme matkoja juuri Teille hyvät asiakkaamme. Haluamme tarjota Teille parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen ja asiantuntevan palvelun kuin myös mielenkiintoiset ja upeat matka- ja lomakohteet. Tähän työhön tarvitsemme apuanne. Kiitos kun osallistutte!