Tämän kertainen kilpailumme on nyt ohi. Kiitos osallistumisesta!

Arvonnan onnekkaille voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

ARVONNAN SÄÄNNÖT

  1. Järjestäjä

Kampanjan (arvonnan) järjestää Uudenmaan Seuramatkat Oy (jäljempänä ”Järjestäjä”).

  1. Osallistuminen

Kampanja alkaa 5.11.2019 ja päättyy 12.11.2019. Voit osallistua kampanjaan täyttämällä nettisivuillamme www.uudenmaanseuramatkat.fi olevan kampanjalomakkeen. Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18-vuotta täyttäneet henkilöt. Kampanjaan voi osallistua vain kerran. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä tai virheestä osallistumisessa.

  1. Palkinnot ja niistä ilmoittaminen

Kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan 10 x Viking Linen etukortti (arvo riippuu matkasta) ja 2 x Uudenmaan Seuramatkojen oman tuotannon lahjakortti (arvo 20 €). Voittaja arvotaan ja julkistetaan 13.11.2019. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti puhelimitse.

Arvontaan osallistuminen on vastikkeetonta eikä edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

Mikäli voittaja ei vastaa yhteydenottoon 7 päivän kuluessa, voitto mitätöityy ja järjestäjällä on oikeus arpoa/valita uusi voittaja. Voittaja voi noutaa palkinnon järjestäjän toimistolta (Uudenmaankatu 5-9, 05800 Hyvinkää) tai se voidaan postittaa voittajalle. Järjestäjä maksaa normaalin postimaksun. Järjestäjä ei vastaa postituksessa hukkuneista palkinnoista eikä korvaa näitä.

  1. Oikeudet

Oikeudet kilpailuun liittyvään materiaaliin ja siihen liittyviin immateriaalioikeuksiin kuuluvat Järjestäjälle.

  1. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu osallistumisesta arvontaan, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

  1. Sääntöjen muuttaminen

Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.

  1. Muut ehdot

Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Järjestäjä ilmoittaa kampanjan markkinointikanavassa ja tällä sivulla (https://uudenmaanseuramatkat.fi/osallistu-kilpailuun/), mikäli joudumme tekemään muutoksia kampanjaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kampanjan toteutukseen. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden tehdä kampanjaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.

Onnea arvontaan!