AJANKOHTAISTA TIETOA KORONATILANTEESTA

Päivitämme tälle sivulle ajankohtaisimmat koronapandemiaan liittyvät turvallisuusohjeistukset. Matkamme toteutetaan THL:n maskisuosituksia, turvavälejä ja käsi- ja yskimishygieniaohjeistuksia noudattaen.

THL:n sivuilta löytyy viimeisimmät ohjeistukset miten suojautua koronatartunnalta?

Matkustaminen ja koronaviruspandemia

Tartuntatautilain väliaikaiset, Suomeen saavuttaessa vaadittavia koronatodistuksia koskevat pykälät eivät ole enää voimassa. Maahantulossa palataan koronapandemiaa edeltävään tilanteeseen. Tutustu THL:n sivustoon…
Tarkista vaadittavat asiakirjat Rajavartiolaitoksen sivuilta

 

SUHTAUDUMME KORONATURVALLISEEN MATKAILUUN VAKAVASTI

Koronapandemian kestosta tai sen päättymisestä ei ole tietoa. Se saattaa aiheuttaa pandemiapiikkejä muutamien kuukausien välein jatkossakin. Jotta voimme jatkaa turvallista kotimaanmatkailua läpi tämän koronan aikakauden, kehitämme matkatuotteitamme jatkuvasti turvallisemmiksi asiakkaillemme:

  • Seuraamme tilanteen kehittymistä eri alueilla ja reagoimme muutoksiin asianmukaisesti.
  • Toimimme THL:n antamien ohjeistusten ja suositusten mukaisesti.
  • Tilanteesta riippuen saatamme velvoittaa asiakkaat maskin käyttöön niin bussissa kuin kohteissakin, etenkin jos/kun riittäviä turvavälejä ei pystytä ylläpitämään.
  • Koronapandemian mahdollisesti eskaloituessa pyritään myöskin busseissamme pitämään turvavälejä.
  • Koronapandemian mahdollisesti eskaloituessa saatamme kehottaa asiakkaitamme noudattamaan riittäviä turvavälejä sekä kinnittämään huomiota käsi- ja yskimishygieniaan. Tällöin jaamme asiakkaille käsidesiä useasti matkan aikana ja desifioimme tarttumapintoja ja tasoja tehostetusti.
  • Mikäli koronaan viittavia oireita ilmenee ennen matkaa, ei asiakkaan tule lähteä matkalle mukaan. Sama koskee myös muita tarttuvia tauteja. Mikäli oireita ilmenee matkan aikana, tulee asiakkaan olla välittömästi yhteydessä matkanjärjestäjään tai sen edustajaan (matkanjohtajaan).

Huomioidaan muita, noudatetaan ohjeita ja pysytään terveinä! Turvallista matkaa!