Ajankohtaista

Tältä sivulta löytyy poikkeavat aukioloaikamme sekä ajankohtaisia uutisia tulevista tapahtumista, matkoista tai matkailuun vaikuttavista ilmiöistä.

MATKAMESSUT ON JÄLLEEN PE 19.1. – SU 21.1.2024

Uudenmaan Seuramatkat löydät yhteismessuosastolta nro. 6p48.

Saamme Matkailu Avartaa 2024 – esitteemme valmiiksi messuille, joten tulethan tutustumaan tarjontaamme.

HelsinkiNorth osastollamme myös muita alueellisia toimijoita, mielenkiintoista matkailuinfoa, esitteitä ja tietysti HUIKEA ARVONTA pupu-maskotin nimiehdotusten kesken!

Olemme mukana ammattilaisten matkamessuilla koko viikon ma 15.1. – pe 21.1.2024, joten toimistomme päivystää tuon viikon ainoastaan tekstiviestein numerossa 045 – 278 0969 (ma – pe) ja sähköpostitse toimisto@uudenmaanseuramatkat.fi

Otathan meihin yhteyttä sähköpostitse toimisto@uudenmaanseuramatkat.fi, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Mikäli asianne on kiireellinen, laittakaa viestiä puh 045 – 278 0969. Pahoittelemme asiakkaillemme mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Matkavarauksia voi tehdä verkkokaupastamme ja myös sähköpostitse kokoajan aivan normaaliin tapaan. Voit myös tulla paikan päälle matkamessuille tapaamaan meitä ja varaamaan matkoja. Sähköpostitse tulleista varauksista laitamme vahvistukset mahdollisimman pian, muutaman arkipäivän kuluessa.

NÄHDÄÄN MESSUILLA!

Terveisin Uudenmaan Seuramatkojen väki

Ennen matkaa, muista 4 M:ää:

1. Matkustustiedotteet
Ulkoministeriön matkustustiedotteet antavat tietoa yleisestä turvallisuustilanteesta matkakohteessa sekä poliittisista ja kulttuurisista olosuhteista, joilla saattaa olla merkitystä matkustusturvallisuudelle.
2. Matkustusilmoitus
Jos olet omatoimimatkalla tai menossa riskialttiille alueelle, kannattaa tehdä matkustusilmoitus. Sen avulla ulkoministeriö voi saada sinuun yhteyden kriisin tai hätätilanteen sattuessa.
3. Matkavakuutus
Liikkumisvapaus on suomalaisten perustuslaillinen oikeus. Päätät itse minne matkustat ja minkälaisia riskejä olet valmis ottamaan. Kattava matkavakuutus on tärkeä ottaa ennen matkaa.
4. Matkustusasiakirjat
Ennen matkaa tarkista, että matkustusasiakirjasi ovat kunnossa. Tarkista, että matkapäivämäärät ja nimet ovat oikein kaikissa varauksissa. Tarkista, passin ja viisumin voimassaolo koko matkan ajalle. Kohdemaan edustustosta voit tarkistaa passeihin ja viisumeihin liityvät määräykset.   Lisätietoja löydät Ulkoministeriön sivuilta

31.1.2020 Brexitin vaikutus matkailuun

Britannian erottua EU:sta, EU:n ja Britannian neuvottelut erosopimuksesta jatkuvat. Sillä välin matkailun odotetaan jatkuvan kuten ennenkin. Mikäli tilanteeseen tulee merkittäviä muutoksia, tiedotetaan siitä erikseen.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.