Lennot & hotellit

Toimistollamme on kansainväliset IATA -lipunkirjoitusoikeudet. Etsimme Sinulle parhaan sekä nopeimman reitin ja tarjoamme luotettavien lentoyhtiöiden edullisimmat hinnat kaikkialle maailmaan.

Olemme myös apunasi, jos matkan aikana matkasuunnitelmasi tai lentoaikataulut yllättäen muuttuvat. Lentomyyntimme on avoinna arkisin klo 10.00 – 17.00.

Muista myös suunnitella ja varata matkasi hyvissä ajoin. Voit säästää tuntuvasti, sillä useimpien lentojen hinnat nousevat mitä myöhemmin matkalippusi varaat.

Yhteistyökumppaneiden sekä käytössämme olevien järjestelmien kautta saamme varattua majoitukset tuhansiin hotelleihin ympäri maailman.

Teemme myös toivomusten mukaiset lento + hotelli-paketit ja varaamme sinulle myös muut lisäpalvelut kuten lentokenttäkuljetukset ja vuokra-autot.

Mikäli joudut valitsemaan lentämisen muiden vaihtoehtojen sijaan, lentoasiantuntijamme osaavat ohjata sinua ympäristön kannalta suotuisimpiin valintoihin. Näitä ovat esimerkiksi vastuulliset lentoyhtiöt, suorat lennot ja moderni lentokalusto.

Ilman matkatoimistoa olet maailmalla yksin!