Lennot & hotellit

Toimistollamme on kansainväliset IATA -lipunkirjoitusoikeudet. Suunnitteletko matkaa isommalle joukolle urheiluseuran, harrastusporukan tai yrityksen kanssa? Ryhmävarauksen voi tehdä vähintään 10 henkilön ryhmille. Hyvissä ajoin tehty varaus tuo joustoa matkan suunnitteluun, toteutukseen ja maksamiseen. Ryhmäliput saattavat maksaa yksittäisiä lippuja enemmän mutta takaavat enemmän joustavuutta. Voit tehdä ryhmävarauksen Finnairin lennoille Uudenmaan Seuramatkojen kautta.

Emme toistaiseksi tee uusia lentovarauksia yksityisille/yksittäisille asiakkaille. Ilmoitamme tällä sivulla muutoksista lentoja koskeviin palveluihimme.

Yritysten kanssa voimme sopia erilaisista vaihtoehdoista. Siirry Yrityksille -sivustollemme.

 

Olemme myös apunasi, jos matkan aikana matkasuunnitelmasi tai lentoaikataulut yllättäen muuttuvat.

Muista myös suunnitella ja varata matkasi hyvissä ajoin. Voit säästää tuntuvasti, sillä useimpien lentojen hinnat nousevat mitä myöhemmin matkalippusi varaat.

Yhteistyökumppaneiden sekä käytössämme olevien järjestelmien kautta saamme varattua lentojen ohella myös majoitukset tuhansiin hotelleihin ympäri maailman.

Mikäli joudut valitsemaan lentämisen muiden vaihtoehtojen sijaan, lentoasiantuntijamme osaavat ohjata sinua ympäristön kannalta suotuisimpiin valintoihin. Näitä ovat esimerkiksi vastuulliset lentoyhtiöt, suorat lennot ja moderni lentokalusto.

Ilman matkatoimistoa olet maailmalla yksin!