Uudenmaan Seuramatkat Oy

Uudenmaan Seuramatkat Oy on monipuolisia matkoja välittävä sekä tuottava, täyden palvelun matkatoimisto. Meillä on pitkä kokemus ryhmämatkojen järjestämisestä kotimaahan ja ulkomaille – bussilla, laivalla tai lentäen.

Räätälöimme yksin, kaksin tai perheen kanssa matkustaville sekä ryhmille toivotunlaisia pakettimatkoja, oli kiinnostuksen kohteena sitten kulttuuri-, historia-, urheilu-, harraste-, musiikki-, teatteri-, tyky-, insentiivi taikka kokousmatka.

Uudenmaan Seuramatkat Oy on perustettu vuonna 1968 ja toiminut keskeytyksettä tähän päivään. Olemme suomalainen, yksityinen ja riippumaton täyden palvelun matkatoimisto. Meillä on hyvä sijainti Hyvinkään keskustassa pääkadun varrella ja palvelemme asiakkaitamme katutasossa arkipäivisin klo 10.00 – 17.00.

Palvelemme asiantuntemuksella kaikkia asiakasryhmiä; yksityisiä, ryhmiä ja liikematkustajia. Hoidamme kaikki matkaan liittyvät palvelut kuten lennot, majoitukset, kuljetukset, retket, laivamatkat ja risteilyt ja auton vuokrat. Yrityksemme vakaasta taloudellisesta tilasta kertoo luottoluokitus AA.

Oli sitten kysymyksessä vapaa-ajan- tai työmatka minne tahansa kotimaassa tai ulkomailla, tervetuloa meille! Tehdään matkastanne yhdessä juuri se oikea, toiveet täyttävä matka.

Bussilla tehtävät ryhmämatkat tehdään yhteistyössä Hyvinkään Liikenne Oy:n kanssa ja bussimme kulkevat ympäristöystävällisemmin jätteistä tehdyllä biopolttoaineella.

Katso Comgaten asiakaslehden artikkeli yrityksestämme.