Uudenmaan Seuramatkat Oy

Uudenmaan Seuramatkat Oy on monipuolisia matkoja välittävä sekä tuottava, perinteinen täyden palvelun matkatoimisto. Meillä on pitkä kokemus ryhmämatkojen järjestämisestä kotimaahan ja ulkomaille – bussilla, laivalla tai lentäen.

Räätälöimme yksin, kaksin tai perheen kanssa matkustaville sekä ryhmille toivotunlaisesti erityyppisiä matkoja, oli kiinnostuksen kohteena sitten kulttuuri-, historia-, urheilu-, harraste-, musiikki-, teatteri-, tyky- tai kokous- ja messumatkat.

Uudenmaan Seuramatkat Oy on perustettu vuonna 1968 ja toiminut keskeytyksettä tähän päivään. Olemme suomalainen, yksityinen ja riippumaton täyden palvelun matkatoimisto. Meillä on hyvä sijainti Hyvinkään keskustassa pääkadun varrella ja palvelemme asiakkaitamme katutasossa arkipäivisin klo 10.00 – 17.00.

Palvelemme asiantuntemuksella kaikkia asiakasryhmiä; yksityisiä, perheitä, ryhmiä ja liikematkustajia. Hoidamme kaikki matkaan liittyvät palvelut kuten lennot, majoitukset, kuljetukset, retket, laivamatkat ja risteilyt ja auton vuokrat. Yrityksemme vakaasta taloudellisesta tilasta kertoo luottoluokitus A.

Oli sitten kysymyksessä vapaa-ajan- tai työmatka minne tahansa kotimaassa tai ulkomailla, tervetuloa meille! Tehdään matkasta yhdessä juuri se oikea, toiveet täyttävä matka.

Bussilla tehtävien ryhmämatkojen suhteen toimimme yhteistyössä Hyvinkään Liikenne Oy:n kanssa.