Uudenmaan Seuramatkat Oy

Uudenmaan Seuramatkat Oy on monipuolisia matkoja tuottava matkanjärjestäjä. Meillä on pitkä kokemus mitä erilaisimpien ryhmämatkojen järjestämisestä kotimaahan ja ulkomaille – bussilla, laivalla tai lentäen.

 

Uudenmaan Seuramatkat Oy on perustettu vuonna 1968 ja toiminut keskeytyksettä tähän päivään. Olemme suomalainen, yksityinen ja riippumaton täyden palvelun matkatoimisto. Toimistomme sijaitsee Hyvinkään keskustassa pääkadun varrella ja tapaamme mielellämme mm. ryhmämatkayhteistyöstä kiinnostuneita ryhmänkerääjiä ja yhdistystoimijoita ajanvarauksella arkipäivisin klo 10.00 – 16.00 välillä. Kuluttaja-asiakkaille puhelinpalvelumme on auki arkisin klo 10.00 – 12.00 puh 019 – 427 4700.

Palvelemme asiantuntemuksella kaikkia asiakasryhmiä; yksityisiä, ryhmiä ja liikematkustajia. Hoidamme kaikki ryhmän matkaan liittyvät palvelut kuten lennot, majoitukset, kuljetukset, retket, opastukset, laivamatkat ja risteilyt. Yrityksemme vakaasta taloudellisesta tilasta kertoo luottoluokitus AA.

Räätälöimme erilaisia pakettimatkoja ryhmille ja kuluttajille, oli kiinnostuksen kohteena sitten kulttuuri-, historia-, urheilu-, harraste-, musiikki-, teatteri-, tyky-, insentiivi taikka kokousmatka. Kuluttaja-asiakkaille suunnatut matkat ovat myynnissä verkkokaupassamme. Myös ryhmät voivat ostaa paikkoja julkisesti myynnissä olevilta matkoiltamme ryhmähintaan. Kysy lisää eri vaihtoehdoista ja pyydä tarjous: toimisto@uudenmaanseuramatkat.fi

Oli sitten kysymyksessä vapaa-ajan- tai työmatka minne tahansa kotimaassa tai ulkomailla, tervetuloa meille! Tehdään matkastanne yhdessä juuri se oikea, toiveet täyttävä matka.

Bussilla tehtävät ryhmämatkat tehdään yhteistyössä Hyvinkään Liikenne Oy:n kanssa ja bussimme kulkevat ympäristöystävällisemmin jätteistä tehdyllä biopolttoaineella.

Katso Comgaten asiakaslehden artikkeli yrityksestämme.