Uusi MatkaKlubi verkossa!

Tervetuloa MatkaKlubiin!

Vaikka matkailun tilanne näyttää tällä hetkellä epävarmalta, eikä oikeaan matkailuun ole juuri nyt mahdollisuutta, kannattaa korona-kriisin jälkeistä ajasta jo alkaa unelmoida.
 
Suomi tarvitsee matkailijoita upeisiin matkailukohteisiimme, heti kun se on jälleen täysin turvallista. Haluamme osallistua matkailun jälleenrakennus-talkoisiin esittelemällä Teille maamme upeimpia matkailukohteita livenä ja virtuaalisesti, matkaoppaiden ja asiantuntijoiden avulla. Mielenkiintoisia aiheita on todella paljon, josta valitsemme klubiteemoiksi mielenkiintoisimmat ja ajankohtaisimmat.
 
Tilaisuuden loppuun on varattu aikaa myös Teidän kysymyksille ja ehdotuksille tulevista matkailuun liittyvistä teemoista.
 
MatkaKlubi on osallistujille täysin ilmainen ja kaikki ovat tervetulleita osallistumaan toimintaan ilman minkäänlaisia sitoumuksia. Katso osallistumisohjeet sivun alaosasta…

 

1. MatkaKlubin ensimmäinen livelähetys on torstaina 2.4. klo 14.00. Aiheina mm. MatkaKlubin tarina ja Kuusamon Ruskaretket Pauli Sarivaaran johdolla. Klikkaa tästä linkistä https://us04web.zoom.us/j/843750647 ja TULE MUKAAN!

Katso MatkaKlubin 2.4.2020 tallenne: https://youtu.be/06850Y-Igok

 

2. MatkaKlubin livelähetys on torstaina 9.4. klo 14.00. Päivän teemana on HelsinkiNorth Ry – uusi Pohjois-Uudenmaan alueen matkailuyhdistys jäsenesittelyssä monipuolinen Sveitsin Elämyskeskus. Tämän elämyksen meille tarjoilee tähtivieraamme Seikkailu Sveitsin ja Superparkin Janne Welling.

Katso MatkaKlubin 9.4.2020 tallenne: https://youtu.be/F6AxgfUIQbg

 

3. MatkaKlubin livelähetys on torstaina 16.4. klo 14.00. Aiheena kesän upeimmat PÄIVÄRETKET tähtivieraamme, matkanjohtajalegenda Pentti Koivun esittelemänä.

Katso MatkaKlubin 16.4.2020 tallenne: https://youtu.be/IrLfHzOsgds

 

4. MatkaKlubin livelähetys on torstaina 23.4. klo 14.00. Aiheenamme on kotimaan luontomatkailu ja tähtivieraana Luonto- ja eräopas Julia Loukia Elämyksen Taika -yrityksestä.

Katso MatkaKlubin 23.4.2020 tallenne: https://youtu.be/I0odlpDZrH4

 

5. MatkaKlubin livelähetys on torstaina 30.4. klo 14.00. Teemana on Suomen upea saaristo ja aiheena idyllinen Kemiönsaari. Tähtivieraana Jenni Moberg Kemiönsaaren matkailusta.

Katso MatkaKlubin 30.4.2020 tallenne: https://youtu.be/Yr3OxezyYxU

 

6. MatkaKlubin livelähetys on torstaina 7.5. klo 14.00. Teemana on edelleen Suomen upea saaristo ja esittelyssä Ahvenanmaan paratiisisaari juhannusjuhlan aikaan. Tähtivieraana matkanjohtajalegenda Pentti Koivu.

Katso MatkaKlubin 7.5.2020 tallenne: https://youtu.be/AMUbV4JUehs

 

7. MatkaKlubin livelähetys poikkeuksellisesti keskiviikkona 20.5. klo 14.00. Teemana on lumoava Lappi – Saariselän alue ja asiantuntija-tähtivieraana ”lapinkävijä” ja luonto- ja eräopas Pauli Sarivaara.

Katso MatkaKlubin 20.5.2020 tallenne: https://youtu.be/qMB8cWzShx8

 

8. MatkaKlubin seuraava livelähetys on torstaina 28.5. klo 14.00. Teemana on jälleen Päiväretket ja asiantuntija-tähtivieraana matkanjohtajalegenda Pentti Koivu.

Katso MatkaKlubin 28.5.2020 tallenne: https://youtu.be/rBDWZr0aSQE

 

9. MatkaKlubin seuraava livelähetys on torstaina 4.6. klo 14.00. Tällä kertaa teemana on vastuullinen matkailu ja tähtivieraana vastuullisen matkailun asiantuntija Anu Nylund.

Katso MatkaKlubin 4.6.2020 tallenne: https://youtu.be/4Hqa0o5-F88

 

10. MatkaKlubin seuraava livelähetys on torstaina 11.6. klo 14.00. Tällä kertaa teemana on Hyvinkää matkailukohteena ja tähtivieraana Hyvinkään Matkailuoppaiden puheenjohtaja Riitta Malmberg.

Katso MatkaKlubin 11.6.2020 tallenne: https://youtu.be/HETqJdsh7YQ

 

11. LIVE MatkaKlubi poikkeuksellisesti KESKIVIIKKONA 17.6. klo 14.00
Teemanamme tällä kertaa on Helene Schjerfbeckin rooliopastus sekä Hyvinkään Taidemuseo. Klubia tähdittää sekä Anu Huuhka Hyvinkään Matkailuoppaista että Hyvinkään taidemuseon amanuenssi Marjo Kuula.

Katso MatkaKlubin 17.6.2020 tallenne: https://youtu.be/4Hqa0o5-F88

 

MatkaKlubi jatkuu toistaiseksi virtuaalisesti suorana lähetyksenä torstaisin klo 14.00! Tervetuloa rohkeasti mukaan keskustelemaan vaikkapa omista kokemuksista ja esittämään kysymyksiä matkailun asiantuntijoille! Heinäkuun 2020 MatkaKlubi on kesätauolla.

Klubit toteutetaan Zoom-videopalaveripalvelun kautta ja kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Palvelun käyttö on helppoa ja MatkaKlubin pitäisi avautua automaattisesti, kun klikkaat antamaamme linkkiä.

Pidätämme oikeuden kaikenlaisiin muutoksiin. Emme voi vastata mahdollisista yhteys- tai teknisistä ongelmista, mutta yritämme auttaa ja ohjeistaa käytössä mahdollisuuksien mukaan.

MatkaKlubin lähetyksessä käyttämämme Zoom-palvelu on englanninkielinen, joten ohessa suomenkieliset ohjeet lähetykseen osallistumisen avuksi. Mikäli käytät Zoomia ensimmäistä kertaa, kannattaa varata aikaa ohjeiden lukemiseen ja palvelun lataamiseen ennen MatkaKlubin alkua.

ZOOM OHJEET TIETOKONEELLA JA KANNETTAVALLA: Katso ohje tästä

ZOOM OHJEET PUHELIMELLA TAI TABLETILLA:

  1. Lataa omasta sovelluskaupastasi (Play Kauppa/Android, AppStore/IPhone) Zoom sovellus puhelimeesi/tablettiisi:

Sovelluksen nimi: ZOOM Cloud Meetings

Sovelluksen kuvake: sinisellä pohjalla valkoinen videokamera ikoni

  1. Tämän jälkeen voit kirjautua sovellukseen.
  2. Käy sovelluksen latauduttua klikkaamasta nettisivuillamme olevaa tapaamislinkkiä, joka ohjaa sinut suoraan MatkaKlubin livelähetykseen. Mikäli sovelluksesi kysyy tapaamisen ID koodia, löytyy tämä linkin alapuolelta nettisivuiltamme.
  3. Sovellus ohjaa sinut ensin ”odotushuoneeseen”, josta tapaamisen vetäjä käy sinut sitten hyväksymässä tapaamiseen sisään.
  4. Sovellus ohjaa sinut ensin automaattisesti sisään siten, että sekä mikkisi että videokuvasi ovat poissa päältä. Täppäämällä näyttöäsi ruutusi alareunaan vasemmalle ilmestyy sekä mikin, että videokameran kuvakkeet, joiden päällä on punainen viiva.
  5. Mikäli haluat kommentoida tai esittää kysymyksiä, voit aktivoida mikkisi klikkaamalla sitä tai vaihtoehtoisesti voit kirjoittaa chat-osioon kysymyksesi, jota me seuraamme.

 

Mikäli Teillä on taloudessanne läheinen, joka voi auttaa tarvittaessa, pyytäkää ihmeessä apua teknisiin asioihin.

To 2.4. klo 14.00

Aiheina mm. MatkaKlubin tarina ja Kuusamon Ruskaretket Pauli Sarivaaran johdolla.

Etkö päässyt livelähetykseen? Katso MatkaKlubin 2.4.2020 tallenne: https://youtu.be/06850Y-Igok

To 9.4. klo 14.00

Päivän teemana on HelsinkiNorth Ry –  matkailuyhdistys jäsenesittelyssä monipuolinen Sveitsin Elämyskeskus. Tämän elämyksen meille tarjoilee tähtivieraamme Seikkailu Sveitsin ja Superparkin Janne Welling.

Etkö päässyt livelähetykseen? Katso MatkaKlubin 9.4.2020 tallenne: https://youtu.be/F6AxgfUIQbg

To 16.4. klo 14.00

Päivän teemana on PÄIVÄRETKET.FI ja tämän esityksen meille tarjoilee tähtivieraamme, matkanjohtaja ja matkabloggari Pentti Koivu.

Etkö päässyt livelähetykseen? Ei hätää, klubilähetyksen tallenne on nähtävissä täältä: https://youtu.be/IrLfHzOsgds

To 23.4. klo 14.00

4. MatkaKlubin livelähetys on torstaina 23.4. klo 14.00. Aiheenamme on kotimaan luontomatkailu ja tähtivieraana Luonto- ja eräopas Julia Loukia Elämyksen Taika -yrityksestä.

Katso MatkaKlubin 23.4.2020 tallenne: https://youtu.be/I0odlpDZrH4

MatkaKlubi - Uudenmaan Seuramatkat